Gå videre til innhold
ÅRETS KOMMISJONÆR: Denne gjengen fra Narvesen Vinterbro jublet for utmerkelsen som Årets kommisjonær. Fra venstre: Jake Strickland, Ernst Andreassen, Kristin Corax, Bjørn Simonsen (ansvarlig) og Grethe Myrseth og Geir Delebekk fra Narvesen.
ÅRETS KOMMISJONÆR: Denne gjengen fra Narvesen Vinterbro jublet for utmerkelsen som Årets kommisjonær. Fra venstre: Jake Strickland, Ernst Andreassen, Kristin Corax, Bjørn Simonsen (ansvarlig) og Grethe Myrseth og Geir Delebekk fra Narvesen.

Nyhet -

Narvesen Vinterbro er Årets kommisjonær

Narvesen Vinterbro er kåret til Årets kommisjonær 2016. Prisen ble delt ut ved Norsk Tippings handelskonferanse i Oslo tirsdag.

Tradisjonen tro har Norsk Tipping kåret fjorårets beste kommisjonærer i flere kategorier. Konkurransen er hard, og som vanlig har det vært mange sterke kandidater. 

– Jeg er veldig glad for at vi vant, og vil takke alle de flinke medarbeiderne i butikken, sier Bjørn Simonsen, spillansvarlig hos vinneren.

Narvesen Vinterbro er Norsk Tippings nest største kommisjonær, og vant prisen i skarp konkurranse med Obs! Lagunen i Bergen og Narvesen Valentinlyst i Trondheim, som var de andre nominerte.

Juryen sier blant annet følgende om Narvesen Vinterbro:

Årets vinner av gullkrysset i denne kategorien er en kommisjonær hvor man som kunde opplever førsteklasses kundeservice, høy produktkunnskap og alltid aktiviteter i butikken. Kommisjonæren ligger i et senter, og tar tak i alle muligheter dette gir. Kommisjonæren viser stor interesse og engasjement når det skal gjennomføres kampanjer fra Norsk Tipping.Kommisjonæren er veldig dyktig med de ansatte, og er rå på gjennomføring av konkurranser.

Olav K Henden

Aller mest applaus fikk nok likevel Kristen Henden fra Olav K Henden, G-Sport Sandane. Kristen Henden er spillansvarlig i butikken som hans far startet - et verv han har hatt siden 1948! Den spreke 86-åringen jobber fortsatt i butikken, og takket både sin far og sin datter, som nå driver butikken, for mulighetene han har fått. Butikken ved Kristen Henden vant Åpen klasse for sin store innsats.

Narvesen Bossekop

Narvesen Bossekop ble kåret ti Årets kremmer. Butikkens ansatte var til stede og mottok prisen, som de får for sine gode resultater og for å skape et godt miljø som kommisjonær.

Mix ble kåret til Årets kjede.

Thorbjørn A. Unneberg, direktør for Kunde og marked i Norsk Tipping, sier:

- Vi har ca. 3800 kommisjonærer som snakker med våre kunder hver eneste dag. Det sier seg selv at det er svært viktig for oss at kommisjonærene gjør en god jobb i møtet med de som kjøper produktene våre. Heldigvis er det aldri vanskelig å finne gode kandidater til prisene – heller ikke i år.

Emner

Kategorier

Kontakter

Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway