Gå videre til innhold
FORTSATT SAMARBEID: Adm. dir. Åsne Havnelid, skipresident Erik Røste, adm. sjef i NSF Espen Bjervig og langrennsess Astrid Jacobsen.
FORTSATT SAMARBEID: Adm. dir. Åsne Havnelid, skipresident Erik Røste, adm. sjef i NSF Espen Bjervig og langrennsess Astrid Jacobsen.

Pressemelding -

Norsk Tipping fortsetter samarbeidet med langrenn

Norges Skiforbund langrenn og Norsk Tipping fortsetter samarbeidet og er enige om en ny avtale med varighet til og med 2019, med mulighet for forlengelse.

Fokus på bredden og grasrota over hele landet er viktige elementer i avtalen. Det blir startet nye prosjekter knyttet til for eksempel næranlegg og «grasrottreneren».

- Langrenn er selve nasjonalidretten vår, og den store bredden er en hovedårsakene til at vi stadig får frem nye enere. Sammen med skiforbundet har vi en ambisjon om å løfte og bygge bredden i norsk langrenn videre, sier Tonje Sagstuen, kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping.

- Vår ambisjon er å kunne bidra til kompetanseheving og målsetningen er å få flere og bedre trenere for grasrota i norsk langrenn . Avtalen legger opp til en rekke aktiviteter som skal styrke båndene mellom bredden og eliten, sier Sagstuen.

-Vi er glade for at det gode samarbeidet med Norsk Tipping fortsetter. Sammen har vi felles interesser til det beste for norsk idrett, og fokuset på bredden og grasrota er helt i tråd med Skipolitisk dokument som ble vedtatt på Skitinget for ett år siden, sier Espen Bjervig, Administrativ leder i NSF langrenn. Vi har verdens beste landslag og ønsker samtidig økt fokus på de som ikke nødvendigvis drømmer om å bli best i verden, men har stor glede av å gå på ski, fellesskap og lokal forankring, sier Bjervig.

Kategorier


Norsk Tipping er et statlig selskap med enerett på en rekke pengespill på det norske markedet.

Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill.

Hele overskuddet går til samfunnsnyttige formål.  

Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med over 120 milliarder kroner (prisjustert) til samfunnsnyttige formål. 

Vi gir drømmen en sjanse! 

Kontakter

Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04
Anne Marit Sletten

Anne Marit Sletten

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver Generelle spørsmål. 951 85 708

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway