Gå videre til innhold

Video -

Morraidol

Lotto-filmen «Morraidol» fikk Sølvfisken for beste reklamefilm i august 2015.
  • Lisens: Bruk i media
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Filformat: .mp4
  • Lengde: 1:05
Last ned

Kategorier

Kontakter

Pressekontakt storvinnere

Pressekontakt storvinnere

Pressekontakt Trekningsredaktør Besvarer spørsmål ang. vinnere, også på kveldstid. 970 94 000
Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04

Anne Marit Sletten

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 951 85 708

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.
Produkter som for eksempel Oddsen, Lotto, Flax og Tipping har lange tradisjoner, mens KongKasino, Eurojackpot og Nabolaget er nyere skudd på stammen. Felles for dem er at de skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode. Spillemidlene er den viktigste bærebjelken for norsk idrett.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med over 162 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2019 gikk 5,7 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 410 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway