Gå videre til innhold
ÅRETS KOMMISJONÆR: Kirsti Solem (m diplom) og Bente Krabseth (t.h.) jublet for seieren. Her på scenen med teamleder Stig Robert Olsen og adm.dir. Åsne Havnelid fra Norsk Tipping. Foto: Norsk Tipping
ÅRETS KOMMISJONÆR: Kirsti Solem (m diplom) og Bente Krabseth (t.h.) jublet for seieren. Her på scenen med teamleder Stig Robert Olsen og adm.dir. Åsne Havnelid fra Norsk Tipping. Foto: Norsk Tipping

Pressemelding -

Obs! City Lade kåret til Årets kommisjonær

Norsk Tipping har kåret Obs! City på Lade i Trondheim til Årets kommisjonær 2019. Prisen med navnet «Gullkrysset» ble delt ut på en konferanse for Norsk Tippings kommisjonærer og handelspartnere i Oslo tirsdag.

Kåring av landets aller beste kommisjonærer er en årlig begivenhet med lange tradisjoner i Norsk Tipping. Denne gang var det altså Obs! City Lade som klatret helt til topps blant 3650 kommisjonærer. Norsk Tippings jury uttaler blant annet følgende:

Årets vinner av gullkrysset i denne kategorien er en kommisjonær hvor man som kunde opplever førsteklasses kundeservice, høy produktkunnskap og alltid aktivitet i butikken. De ansatte innehar høy kompetanse på Norsk Tippings produkter, og viser stor interesse og engasjement når det gjennomføres kampanjer fra Norsk Tipping.

- Kommisjonærene er uvurderlige partnere for Norsk Tipping. De tusenvis av ansatte i varehandelen er Norsk Tippings ansikt ut mot kundene, og måten de ivaretar oppgavene bak disken på er avgjørende for at Norsk Tipping skal nå målene sine mål om å selge attraktive pengespill på en ansvarlig måte. De gjør en fabelaktig jobb og det er en glede å kunne sette litt ekstra pris på de aller beste, sier Thorbjørn A. Unneberg, direktør for Kundemøte i Norsk Tipping.

I tillegg til Obs! City Lade, ble disse partnerne hedret med Gullkrysset tirsdag:

* Årets servicehandel: Narvesen Ørsta

* Årets dagligvare: Meny Rykkin

* Årets kremmer: MIX Rensåskiosken, Bodø

* Årets samarbeidspartner: Dagbladet

--

For ytterligere kommentarer:

Ola Granström, salgssjef: 906 53406

Roar Jødahl, kommunikasjonsrådgiver: 970 71404

Emner


Norsk Tipping er et statlig selskap med enerett på en rekke pengespill på det norske markedet.

Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill.

Hele overskuddet går til samfunnsnyttige formål.  

Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med over 153 milliarder kroner (prisjustert) til samfunnsnyttige formål. 

Vi gir drømmen en sjanse! 

Kontakter

Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway