Gå videre til innhold
TikTok-profilene Trygve Bennetsen og Johanne Massey skal motivere unge voksne til å søke på Norsk Tippings nye traineeprogram.
TikTok-profilene Trygve Bennetsen og Johanne Massey skal motivere unge voksne til å søke på Norsk Tippings nye traineeprogram.

Pressemelding -

TikTokere bidrar i jakten på Norsk Tippings nye «Drømmeduo»

Med hjelp fra kjente TikTokere vil Norsk Tipping rekruttere to traineer som skal bli selskapets «Drømmeduo» i sosiale medier.

Det er influenserne Trygve Bennetsen og Johanne Massey som er med på rekrutteringskampanjen, der de skal motivere personer i aldersgruppen 19-25 år til å søke på traineestillingene.

– Det er laget fem filmer der de presenterer ulike deler av jobben, kvalifikasjonskrav og søknadsfrist. Kampanjen vil vare i fire uker på ulike sosiale kanaler, og vi har tro på at de vil hjelpe oss med å nå ut til et stort publikum, sier Norsk Tippings Kristin Pålsrud. Hun har ansvaret for kampanjen sammen med Ida Mellbye Løvås og Magnus Solberg Nygård. Det er Try som har laget kampanjen.

Drømmestart på karrieren?
Stillingene legges ut mandag 30. september, og kan bety en drømmestart på karrieren for dem som går med en influenser i magen. Jobben innebærer å lage nyskapende innhold i sosiale kanaler, for å gjøre unge voksne kjent med hva Norsk Tipping er, og står for.

– For de fleste unge voksne er vi nok noe som hører foreldregenerasjonen til. Vi vil at de skal bli kjent med oss; hele folkets spillselskap som har spill i trygge rammer, og et overskudd som går tilbake til samfunnet sier Tina Rødahl, merkevare- og kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping.

Kampanjen markerer samtidig en ny retning for sosiale medier i Norsk Tipping.

– Vi har over lengre tid arbeidet med en ny strategi som tar målgruppen på alvor, og nå tar vi et viktig steg mot å realisere dette i praksis, sier Magnus Solberg Nygård.

Utdannelse er ikke et krav
Traineeprogrammet er helt nytt, med oppstart i januar 2025. De utvalgte vil få stort kreativt spillerom i et slagkraftig kommunikasjonsmiljø.

– Vi ser etter to personer mellom 19 og 25 år som er rå på sosiale medier, kreative, morsomme og elsker å være foran kamera. Formell utdannelse er ikke et krav, men du må kunne filme, klippe og publisere innhold selv. Det er også viktig at du kjenner sosiale medier og kan fortelle historier som fenger og engasjerer, sier Ida Mellbye Løvås.

Det er første gang Norsk Tipping bruker influensere for å rekruttere nye medarbeidere.

– Vi har troen på at dette er en god måte å nå fram til de riktige kandidatene på. Johanne og Trygve er kjente fjes som leverer kvalitet og har høy standing blant dem vi ønsker skal søke disse jobbene, sier Tina Rødahl.

Stillingsannonsen og lenke til søknadsside finner du her.

Faktaboks:

  • Trygve Bennetsen (21): Influenser med over 280 000 følgere på TikTok. Deler morsomt innhold fra reiser og hverdagspåfunn. Skal delta i TV 2s kjendistunge realitysatsing «Boksen».
  • Johanne Massey (23): Komiker med ca. 140 000 følgere på TikTok. Aktuell med deltakelse i «Forræder» på TV 2, vil også bli å se i «Farmen Kjendis» etter jul.

Emner


Norsk Tipping er et statlig selskap med enerett på en rekke pengespill på det norske markedet.

Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å forebygge problemer som kan følge av pengespill, gjennom å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud.

Hele overskuddet går til samfunnsnyttige formål.

Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til samfunnsnyttige formål.

Vi gir drømmen en sjanse!

Kontakter

Tina Rødahl

Tina Rødahl

Direktør kommunikasjon og samfunnskontakt Kommunikasjon, merkevare og samfunnsansvar 90043782

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2023 gikk 7,1 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping

Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway