Gå videre til innhold
NY TOPPSJEF: Tonje Sagstuen ny sjef i Norsk Tipping
NY TOPPSJEF: Tonje Sagstuen ny sjef i Norsk Tipping

Pressemelding -

Tonje Sagstuen blir ny administrerende direktør i Norsk Tipping

Styret i Norsk Tipping AS har ansatt Tonje Sagstuen som ny administrerende direktør i Norsk Tipping.

Tonje Sagstuen har vært en del av Norsk Tippings toppledergruppe siden 2014, og hun har vært stedfortreder for administrerende direktør de siste fem årene. Hun var direktør for avdelingen

Ansvarlighet, samfunn og kommunikasjon fram til hun fra 1. september i år ble konstituert som administrerende direktør etter Thor Gjermund Eriksen.

- I dag er jeg glad for å kunne presentere Tonje Sagstuen som ny administrerende direktør i Norsk Tipping. Med henne får Norsk Tipping en dyktig og erfaren leder som kjenner selskapet og de ansatte svært godt, sier styreleder Sylvia Brustad.

- Styret har satt pris på jobben Sagstuen har gjort som konstituert administrerende direktør, og er glad for at hun har takket ja til stillingen på permanent basis. Vi er overbevist om at Sagstuen er den rette til å lede Norsk Tipping fremover, sier Brustad.

- Jeg er takknemlig for tilliten styret viser meg, og ydmyk for ansvaret jeg har fått. Norsk Tipping et stort selskap som spiller en viktig rolle for hele Norge, og jeg gleder meg til å lede arbeidet med vårt viktige samfunnsoppdrag videre, sier Tonje Sagstuen.

Tonje Sagstuen er utdannet adjunkt og har mastergrad i flermedial ledelse fra BI. Hun kom til Norsk Tipping fra jobben som ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad. Hun er også kjent for sin bakgrunn fra idretten med sine 217 kamper for det norske landslaget i håndball. Sagstuen tiltrer som permanent administrerende direktør fra mandag.

Emner


Norsk Tipping er et statlig selskap med enerett på en rekke pengespill på det norske markedet.

Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å forebygge problemer som kan følge av pengespill, gjennom å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud.

Hele overskuddet går til samfunnsnyttige formål.

Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med over 194 milliarder kroner (prisjustert) til samfunnsnyttige formål.

Vi gir drømmen en sjanse!

Kontakter

Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04
Anne Marit Sletten

Anne Marit Sletten

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver Generelle spørsmål. 951 85 708

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway