Gå videre til innhold
TONJE SAGSTUEN: Konstituert adm.dir. fra 1. september 2023.
TONJE SAGSTUEN: Konstituert adm.dir. fra 1. september 2023.

Pressemelding -

Tonje Sagstuen konstituert Norsk Tipping-sjef fra 1. september

Styret i Norsk Tipping har konstituert Tonje Sagstuen som administrerende direktør i Norsk Tipping fra 1. september.

28. juni ble det kjent at administrerende direktør Thor Gjermund Eriksen har sagt opp sin stilling i Norsk Tipping for å bli adm.dir. i Bane NOR. Eriksen slutter i Norsk Tipping 31. august. Tonje Sagstuen konstitueres som adm.dir. fra 1. september fram til en ny administrerende direktør kan tiltre. Sagstuen er i dag direktør for avdelingen Ansvarlighet, samfunn og kommunikasjon, og har sittet i selskapet ledergruppe siden 2014.

- Prosessen med å ansette Thor Gjermund Eriksens etterfølger er i gang. Vi skal ha en grundig prosess og bruke den tiden som er nødvendig for å skaffe selskapet en god sjef. Jeg er glad for at Tonje har sagt ja til å lede selskapet i tiden fram til ny administrerende direktør kan overta, sier Sylvia Brustad, styreleder i Norsk Tipping AS.

Emner


Norsk Tipping er et statlig selskap med enerett på en rekke pengespill på det norske markedet.

Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å forebygge problemer som kan følge av pengespill, gjennom å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud.

Hele overskuddet går til samfunnsnyttige formål.

Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med over 194 milliarder kroner (prisjustert) til samfunnsnyttige formål.

Vi gir drømmen en sjanse!

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping

Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway