Gå videre til innhold
Jubel hos rekord-kommisjonæren

Nyhet -

Jubel hos rekord-kommisjonæren

Endelig fikk COOP Marked Birtavarre i Kåfjord sitt etterlengtede diplom på veggen! Der står det svart på hvitt at det var de som solgte den historiske kupongen, som ga en mann fra Troms over 216 millioner i premie.

Diplom og kakefest
Alle kommisjonærer som har solgt spill til millionvinnere, mottar vanligvis et diplom til å henge opp på veggen. I tillegg får de kake og diverse effekter fra Norsk Tipping til å lage markering i butikken.

Den historiske onsdagen for ett år siden, ble det litt annerledes For å bevare vinnerens anonymitet, forble butikken som hadde solgt vinnerkupongen en hemmelighet.

Etter ett år syntes også vinneren han det var på tide at COOP Marked i Birtavarre skulle få sin heder.
Dermed ble det på ett-årsjubileet for rekorden, invitert til kakefest i butikken. Mange kom innom i løpet av de to timene Norsk Tippings representanter var til stede.

Eget millionær-bord
Det viste seg raskt at dette ikke var den eneste millionpremien som er utbetalt i bygda. Da Norsk Tipping kuppet det såkalte millionærbordet for å sette kaka på, kom en av stamgjestene og fortalte at det var han som vant 8,2 millioner for noen år siden.
- Her ved millionærbordet møtes vi og prates titt og ofte, og flere av oss har vunnet mye i Lotto eller VikingLotto. Jeg foreslo å bygge ut en karnapp med lenestoler som vi kan fylle med Lotto-millionærer etter hvert, men det har ikke blitt noe av ennå, lo han.

Like etterpå kom ei dame innom for å handle, som avslørte at mannen hennes vant 1,6 millioner i Joker.

Nabokommunen Nordreisa kan også skilte med veldig mange vinnere.
Antall vinnere i området og i butikken ble et samtaleevne rundt kakebordet, og de ramset opp en etter en. Noen mente de visste hvem Troms-mannen som har vunnet er, samtidig som sammenligningen med den mye omtalte Lotto-bygda Verdal var et hett tema.
Det var bred enighet rundt bordet om at de også ønsker å bli oppringt av Norsk Tipping, men at premien ikke trenger å være så stor om 216 millioner. 

God reklame

Butikksjef Asmund Mikkelsen syns det hele er kjempeartig.
- Det er veldig stas at det var vi som solgte vinnerkupongen, og at rekorden står fremdeles. Selv om det ikke kommer frem før nå, så får vi god mediedekning. Det er klart at fin omtale er god reklame, og jeg tror nok at det vil komme noen ekstra innom her nå for å levere kupongen sin nettopp her.
Mikkelsen fikk overrakt vinner-diplomet i ordinær A3-størrelse, og i tillegg en ekstra stor versjon siden rekorden fortsatt eies av deres butikk. Han var storfornøyd med endelig å få diplomet opp på veggen.

 

 

 

Emner

Kontakter

Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04
Anne Marit Sletten

Anne Marit Sletten

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver Generelle spørsmål. 951 85 708

Relatert innhold

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway