Gå videre til innhold
Norsk Tipping lanserer Vinnerøyeblikk.no

Nyhet -

Norsk Tipping lanserer Vinnerøyeblikk.no

Hvor mange i ditt fylke eller din kommune har vunnet i Lotto? Og hva bruker egentlig millionærene premiene sine på? Alt dette og mye mer besvares på helt ferske vinnerøyeblikk.no.

Hva skjer akkurat i det øyeblikket hvor noens drømmer går over til å bli virkelighet?

Målet med Vinnerøyeblikk.no er nettopp å formidle dette. Her finnes flust av saker basert på det vinnerøyeblikket hvor det går opp for deg at du har vunnet den store pengepremien.

Mange vinnerhistorier gjennom årene

Helt siden 1978 har Norsk Tipping delt ut over 8.000 millionpremier og skapt øyeblikk som har snudd litt opp-ned på folks tilværelse.

På Vinnerøyeblikk.no kan du scrolle deg tilbake i tid for å oppleve noen av de fineste, morsomste og mest absurde vinnerøyeblikkene i Norsk Tippings historie.

Du vil automatisk få opp saker som handler om fylket du befinner deg i, men er du nysgjerrig på andre steder i landet, kan du bruke søkefeltet oppe til høyre. Der kan du også klikke på klokka og velge hvilket år du vil reise tilbake til. Under menyikonet finner du blant annet utvalgte tall og fakta, samt historikk.

Millionærkartet

I tillegg til vinnersaker og morsomme fakta finner du også statistikk over alle millionpremiene Norsk Tipping har delt ut siden 1978.

For eksempel kan du sjekke hvor mange kvinner i ditt fylke som har vunnet i hvert enkelt spill de siste årene, hvor i landet de har vunnet flest millionpremier i VikingLotto, eller om enkelte spill er mer populære hos ett av kjønnene.

I tillegg er det gjennomført en millionærundersøkelse blant ca. 900 storvinnere fra de senere årene, som du kan lese morsomme fakta fra.

God fornøyelse!

Related links

Emner

Kontakter

Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04
Anne Marit Sletten

Anne Marit Sletten

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver Generelle spørsmål. 951 85 708

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway