Gå videre til innhold
DEN NYE SOLSKJÆR? Filmen om ungene som koser seg med fotball har vunnet bransjepris.
DEN NYE SOLSKJÆR? Filmen om ungene som koser seg med fotball har vunnet bransjepris.

Nyhet -

Kåret til beste reklamefilm

Profilfilmen om ungene som spiller fotball er kåret til årets aller beste film av bransjeorganisasjonen World Lottery Association. Norsk Tippings film "Den nye Solskjær" var best likt blant over 100 påmeldte bidrag!

Hvert annet år holder organisasjonen World Lottery Association kongress for den statlig regulerte spillebransjen. Der kåres de beste reklamefilmene i tre ulike klasser. Årets kongress går av stabelen i Singapore, og over 100 filmer deltok i konkurransene. Norsk Tippings deltok med flere filmer, og kom - som eneste selskap - blant de fem beste i alle klasser! I klassen for selskapsprofilering deltok filmserien om gleden ved å utfolde seg i idrett eller teater og dans.

En av disse - filmen om ungene på fotballturnering - gikk helt til topps. "Den nye Solskjær vant klassen for "Best corporate advertising" og deretter ble den kåret til beste film, uansett kategori!

Mormerkeansvarlig Yngvil Nygaard var den som hadde ansvaret for produksjonen hos Norsk Tipping. Hun sier dette om temaet i filmen:

- Med dette kommunikasjonskonseptet ønsker vi å minne om at det gode spillerne bidrar til når de spiller. Ved å spille, støtter du samtidig breddeidretten i Norge. Det handler ikke om å bli toppidrettsutøver, bare et fåtall blir det. Det handler om at barn er i aktivitet, er en del av et fellesskap, har et sunt fritidstilbud. Det handler om at vi får gode anlegg, kunstgressbaner og ballbinger - men aller mest handler det om å ha det gøy sammen.

Se filmen nederst på siden.

Emner

Kategorier

Kontakter

Roar Jødahl

Roar Jødahl

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Generelle spørsmål. 97 07 14 04

Vi gir drømmen en sjanse!

Norsk Tipping er et statlig aksjeselskap underlagt Kulturdepartementet. Selskapet har enerett på en rekke pengespill i Norge.
Hovedoppgaven Stortinget har gitt Norsk Tipping er å kanalisere nordmenns spillelyst inn mot et offentlig kontrollert spilltilbud og forebygge problemer som kan følge av pengespill. Overskuddet som skapes går til samfunnsnyttige formål.

Spillene skaper spenning og moro i hverdagen til tusenvis av nordmenn, enten drømmen er å bli rik eller bare å krydre fotballkampen med en beskjeden innsats på favorittlaget.
Hvert år kommer spillemidlene norsk idrett, kultur og frivillige, humanitære organisasjoner over hele landet til gode.
Siden 1948 har Norsk Tipping bidratt med cirka 200 milliarder kroner (prisjustert) til gode formål – til glede for befolkningen over hele landet. I 2022 gikk nesten 6,6 milliarder kroner fra Norsk Tipping til samfunnsnyttige formål.
Norsk Tipping holder til på Hamar og har cirka 440 ansatte.

Norsk Tipping
Måsåbekkvegen 20
2315 Hamar
Norway